⚠️ LET OP: Ten gevolge van de huidige ontwikkelingen i.v.m. de coronacrisis hebben we, met spijt in het hart, besloten om Vélokeren te annuleren.

We willen heel graag onze partners De “Blije” Alpaca, ’t Eikenhof, Van Eetvelde, Verhofstede en Mon Bijou bedanken voor hun steun en hun toewijding tot ons project.

In het oog van ons project raden we iedereen aan om de lokale handel te steunen in deze moeilijke tijden. Denk hierbij aan jouw lokale bakker, slager, kaashandel, etc. Jouw steun kan een groot verschil maken!

We wensen iedereen nog een goede gezondheid toe!

Groeten,
Team Vélokeren


Wat is Vélokeren?

Vélokeren is een georganiseerde culinaire fietstocht langsheen de landelijke wegen van Lokeren, gekoppeld aan een gezellige zomerbar, die plaatsvindt op zondag 24 mei 2020. Locatie: Jeugdverblijf De “Blije” Alpaca.

Tijdens de fietstocht stoppen de deelnemers bij verschillende lokale producenten, waar ze kunnen proeven van de troeven van de stad en haar omgeving. Onze partners en de bijhorende routes worden binnenkort aangekondigd.


Verloop

Van 10u ’s ochtends tot 14u ’s middags vertrek je vanuit De “Blije” Alpaca richting de lokale producenten.
Er zullen verschillende tijdsloten worden voorzien die het uur van vertrek aangeven. Zie Tickets.

Na inspanning komt ontspanning! Als je terug komt van deze leuke tocht, kan je op de zomerbar komen genieten van een hapje of een drankje. Op de achtergrond kan je genieten van leuke muziek en ook voor de kinderen is een leuke randanimatie voorzien.

Ook de minder sportievelingen zijn heel de dag welkom op de zomerbar.


Wie organiseert Vélokeren?

Vélokeren wordt georganiseerd door 5 geëngageerde laatstejaarsstudenten Event- en Projectmanagement aan de Antwerpse Karel de Grote Hogeschool. Na 3 jaar klaargestoomd te worden, krijgen ze als kers op de taart van hun opleiding de kans om dit evenement te organiseren.

Volg ons op: