Denk je aan (h)eerlijk, natuurlijk en recht van bij de boer? Dan denk je aan Verhofstede Fruitsappen! Al sinds 1986 produceert dit familiebedrijf 100% natuurlijke, verse fruitsappen. Voor toegevoegde suikers, bewaarmiddelen en kleurstoffen is er in dit overheerlijk drankje geen plaats.

Hun ruim en gevarieerd aanbod is op de dag van vandaag te verkrijgen in vrijwel elke supermarkt en over heel België. Over naambekendheid hebben ze alvast niet te klagen. Een echt Lokers topproduct dus!

Neem hier alvast een kijkje op hun website.


Verhofstede Fruitsappen en Vélokeren

Tijdens de fietstocht zal Verhofstede Fruitsappen een van de producenten zijn die je kan bezoeken. Verhofstede zal eveneens een plaatsje krijgen op de zomerbar, zodat ook daar iedereen kan genieten van hun overheerlijke drankjes.