De “Blije” Alpaca is dé kampplaats bij uitstek in het rustieke Lokerse dorpje Heiende. Het jeugdverblijf is gelegen op een kwieke boerderij van vleesvee. Eens aangekomen, ben je omgeven door een oase van groen.

Wat het verblijf uniek maakt zijn de charmante alpaca’s die eveneens resident zijn op de boerderij. Het zijn buitengewone gezelligheidsdieren die een prettige sfeer creëren tijdens ieder weekend, kamp of evenement. Een aai over hun zachte wol en je bent meteen verkocht!

Niet alleen de landelijke locatie en de alpaca’s zijn een troef. Ook de enorme gastvrijheid van de eigenaars, Hilde en Koen, maken het plaatje compleet.

Neem hier alvast een kijkje op hun website.


De “Blije” Alpaca en Vélokeren

Het jeugdverblijf zal de start en het einde van de fietstocht zijn. Daarnaast is deze meteen de plaats van de gezellige zomerbar.